Αναζήτηση Ξενοδοχείου - Ανέσεις

Ξενοδοχείο Άγγελος


Το Ξενοδοχείο Alex βρίσκεται στην Αλεξανδρουπολη 2χλμ από το κέντρο.


Σε μία ειδυλλιακή κατάφυτη τοποθεσία 24 στρεμμάτων στη αγκαλιά του Θρακικού Πελάγους, στο πιο σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Θράκης που μόλις ανακαινίστηκε ολοκληρωτικά, σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές πολλών αστέρων.


Στην παραλία της Αλεξανδρούπολης, αλλά και τόσο κοντά στο κέντρο της πόλης, βρίσκεται το Ξενοδοχείο "ΑΛΚΥΩΝ". Ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο με 32 δωμάτια, πρόσφατα ανακαινισμένα, με θέα το Θρακικό Πέλαγος.


Το Motel Astir είναι χτισμένο δίπλα στη θάλασσα και απέχει μόνο 1 χλμ από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης.


Το APARTMENT HOTEL ATHINA αποτελεί ένα φιλόξενο ξενοδοχείο με ευρύχωρα δωμάτια στο κέντρο μίας από τις πιο αναπτυγμένες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.Ξενοδοχείο Baobab


Το ξενοδοχείο "BELL AIR SUITES" είναι μια ζεστή και διακριτική επιλογή για τους φιλοξενούμενούς του. Παρέχει τις υπηρεσίες του όλο το χρόνο.


Το Ξενοδοχείο Δίας βρίσκεται στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, 200μ από το εμπορικό κεντρο της πόλης.


Το Ξενοδοχείο Grant Egnatia βρίσκεται στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, 200μ από το εμπορικό κεντρο της πόλης.


Το ξενοδοχείο Erika βρίσκεται στην παραλιακή οδό της Αλεξανδρούπολης λίγο μετά τον Φάρο σε κατεύθυνση προς το λιμάνι. 'Άνετοι χώροι διαμονής σε ανακαινισμένα δωμάτια με υπέροχη θέα προς το Θρακικό Πέλαγος και το γραφικό λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.


Ξενοδοχείο Φιλοξένια


Το ξενοδοχειο Ηρα βρίσκεται στην πόλη της Αλεξανδρούπολης στον Εβρο. Διαθέτει 32 άνετα δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα και όμορφα διακοσμημένα.


Στο ξενοδοχείο ΧΙΛΗ θέλουμε να υποδεχόμαστε τους πελάτες μας με το πιο φιλικό καλωσόρισμα.


Το ξενοδοχείο Κλειώ βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή Ν.Μάκρης στην πιο όμορφη παραλία του Έβρου, μόλις 10 χλμ από την Αλεξανδρούπολη.


Ξενοδοχείο Λίντο


Το Ξενοδοχείο Marianna βρίσκεται στην πόλη της Αλεξανδρουπολη, 200μ από το εμπορικό κεντρο της πόλης.


Το Ξενοδοχείο Mazestic βρίσκεται στην πόλη της Αλεξανδρουπολη, 200μ από το εμπορικό κεντρο της πόλης


Ξενοδοχείο Μητρόπολις


Στην είσοδο της Αλεξανδρούπολης, 5 χιλιόμετρα από το κέντρο, και 300 μέτρα από την θάλασσα, σε πανοραμική θέση, να αγναντεύει το Αιγαίο και την Σαμοθράκη, το ΝΕΦΕΛΗ, προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Στο δωμάτιο, στο Bar, στην ταβέρνα, ακόμα και στην πισίνα, η θέα που προσφέρει η τοποθεσία, είναι μοναδική.


Route planner

Αναζητήστε Ξενοδοχεία, Μουσεία, Αξιοθέατα και άλλα ενδιαφέροντα σημεία πάνω στον χάρτη της Θράκης.

Βρείτε τον δρόμο σας με την online εφαρμογή δρομολόγησης


http://www.thracehotels.gr/maps