Αναζήτηση Κέντρων Πληροφόρησης

Για να δείτε λιγότερα αποτελέσματα επιλέξτε νομό. Στην συνέχεια πατήστε "apply"

Στο μέσον του νομού Έβρου, στην καρδιά μιας μεγάλης δασοσκέπαστης έκτασης βρίσκεται το Δάσος Δαδιάς - Λευκίμης - Σουφλίου.


Το Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα του Έβρου βρίσκεται στην Τραϊανούπολη και ξεκίνησε τη λειτουργία του το Σεπτέμβριο του 1997, με σκοπό την προώθηση της προστασίας της φύσης στην περιοχή, την οικοτουριστική της ανάδειξη, καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση αρχών και κοινού για τις οικολογικές αξίες του Δέλτα του Έβρου.


Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Έβρου Φερών


Τουριστικό Κέντρο Πληροφόρησης του Τσεπελάρε
Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, κοντά στο σταθμό των λεωφορείων, Δρόμος ΙΙ-86 Plovdiv-Smolyan, στο καινούργιο κτίριο του αυτοκινητόδρομου, υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων.


Η Νομαρχία Ξάνθης και η Εταιρεία Τουριστικής Προβολής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Νομού Ξάνθης, λαμβάνοντας υπόψη την συνεχόμενη αύξηση επισκεπτών στο Νομό Ξάνθης, την ανάδειξη του Νομού ως πόλο έλξης εγχώριου και διεθνή τουρισμού, αλλά και την προσπάθεια για την όσο το δυνατό καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους επισκέπτες, προχώρησε στην ίδρυση του «Κέντρου Τουριστικής Ενημέρωσης».


Route planner

Αναζητήστε Ξενοδοχεία, Μουσεία, Αξιοθέατα και άλλα ενδιαφέροντα σημεία πάνω στον χάρτη της Θράκης.

Βρείτε τον δρόμο σας με την online εφαρμογή δρομολόγησης


http://www.thracehotels.gr/maps